Îngeri tăcuți episodul 1 subtitrat în română

Va invit aici pe site sa urmariti alaturi de noi, serialul turcesc Îngeri tăcuți episodul 1 subtitrat HD in limba romana.


ÎNGERI TĂCUȚI EPISODUL 1 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul Îngeri tăcuți spune o poveste tulburatoare a unei femei si a familiei sale. Cennet (Ayca Bingol) este o femeie maltratata de sotul ei, Yilmaz (Mesut Akusta) tot timpul. Cennet ajunge la spital dupa un abuz al sotului ei. Acolo, ea primeste numarul de telefon al unei avocate celebre pe nume Zeynep (Irem Helvacioglu) care are biroul langa spitalul unde este internata Cennet.

ÎNGERI TĂCUȚI EPISODUL 1 ONLINE

Inainte sa o sune pe Zeynep, Cennet scrie o scrisoare in care mentioneaza toate abuzurile pe care sotul ei i le-a facut. Dupa ce termina scrisoarea, Cennet o suna pe Zeynep si o roaga cu ultimele puteri ca ea sa citeasca scrisoarea dupa ce Cennet moare. Initial, Zeynep crede ca scrisoarea este un testament insa aceasta scrisoare este de fapt o plangere penala. In ziua in care Zeynep citeste scrisoarea, vietile lui Yilmaz si a copiilor sai se vor schimba radical.

ÎNGERI TĂCUȚI EPISODUL 1

Cennet, victima unui lung șir de abuzuri din partea soțului său, se adresează avocatei Zeynep. Înainte de moartea sa, soțul îi încredințează o scrisoare, dezvăluindu-i un testament neașteptat – o plângere penală. Acest act declanșează o serie de evenimente care vor transforma iremediabil viețile soțului lui Cennet, Yılmaz, și ale copiilor lor, Birsen, Halil și Feride.

Serialul Ingeri tacuti a fost difuzat in Turcia de TRT 1. Serialul are un total de 28 de episoade, durata fiecarui episod este de 2 ore si 15 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Distributia serialului Ingeri tacuti este una de exceptie. Pe actrita Ayca Bingol telespectatorii din Romania o stiu din serialul Tradarea (a interpretat rolul lui Cemile). Mesut Akusta a jucat in seriale ca: Miracol in celula 7 (film difuzat de Netfix in trecut), In bataia inimii (difuzat in trecut de Kanal D), Ultima linie de aparare si Trandafirul Negru.