Nu mă părăsi episodul 384 subtitrat în română

Serialul turcesc Nu mă părăsi este unul dintre serialele ce ajunge la tv în această toamnă. Povestea este una cel puțin interesantă, iar acțiunea se petrece în Ankara. Nume noi vin să aducă un suflu proaspăt în această industrie și să lumineze chipurile telespectatorilor ce vor urmări cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor.

NU MĂ PĂRASI EPISODUL 384

Timp de 4 sezoane și 630 de episoade telespectatorii vor fi purtați către o nouă poveste de iubire, tensiuni și replici cât de poate de acide. În original “Beni Birakma” ( Nu mă părăsi) a apărut în Turcia în 2018 și a reușit să câștige inimile fanilor. Ulterior a fost difuzat în Bulgaria, iar actorii ce fac parte din distribuție s-au bucurat să afle că munca lor este recunoscută și în alte părți ale lumii.

NU MĂ PĂRASI! EPISODUL 384 ONLINE

Loialitatea personajelor va fi pusă la grea încercare, însă nu vor lipsi nici iubirilr sau trădările și multele răsturnări de situație. “Nu mă părăsi” va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 19:00. Serialul spune povestea familiei Sayar, una dintre cele mai vechi nume din Ankara. Capul familiei, bătrânul Cengiz, este foarte atașat de valorile cu care a crescut de-a lungul timpului și încearcă să le insufle și celorlalți.

Tarık, fiul cel mare, reușește să-i calce pe urme și să se bucure de succesul preluat odată cu afacerea familiei. Deși toți speră ca acesta să se căsătorească cu Meltem, se pare că inima tânărului este deja oferită Sılei. Fiul cel mic, Emre (Berkay Veli), este un om integru, cu carte, ce studiază încontinuu. Este medic, dar atunci când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), reușește să stârnească probleme în familie. Filmările pentru serialul “Nu mă părăsi” au avut loc în Ankara, iar ultimul episod a fost difuzat în Turcia pe 18 iunie 2021.


NU MĂ PĂRASI! EPISODUL 384 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V