În ambele sensuri (2022) online subtitrat

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, filmul În ambele sensuri online subtitrat in romana.


ÎN AMBELE SENSURI (20202) ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V

Un băiat într-o jachetă galbenă pare rănit în timp ce aleargă pentru viață prin pădure înainte de a cădea în genunchi și de a se prăbuși de disperare.

SHORTCUT (2020) ONLINE ROMANA

Cinci adolescenți – Nolan, Bess, Reggie, Queenie și Karl – merg într-o excursie cu șoferul lor de autobuz Joseph. Karl o tachinează pe Queenie, în timp ce se pare că lui Nolan îi place Bess, iar Reggie doar stă în spate încruntat. Joseph le dă adolescenților o ghicitoare de rezolvat pentru a trece timpul, implicând șapte litere și fiind o virtute atât de necesară. Pe drum, un copac căzut le blochează calea, așa că Joseph decide să ia un alt traseu.

Mai sus, Joseph trebuie să iasă din autobuz pentru a muta o căprioară moartă de pe drum. Când se întoarce, este ținut sub amenințarea armei de condamnatul evadat Pedro Minghella, pe care Karl îl recunoaște din știri. Pedro deturnează autobuzul și cere tuturor să-i urmeze ordinele. De asemenea, îi obligă să-și arunce telefoanele din autobuz, astfel încât să nu aibă nicio modalitate de a cere ajutor.