Nu mă părăsi – Beni Birakma online subtitrat

NU MĂ PĂRASI! ONLINE SUBTITRAT


Arzu este o femeie de vârstă mijlocie care are o căsnicie și o viață fericită. Locuiește în Ankara cu soțul ei Cengiz și cei doi fii ai ei Tarik și Emre.
Emre a absolvit facultatea de medicină și se întoarce acasă. Vizita lui Esin, vechea prietenă al lui Arzu, schimbă viețile tuturor pentru că Esin este singura persoană care știe adevărul despre adevăratul tată al lui Tarik, care se întâmplă să fie vărul ei, Orhan. Esin folosește acest secret pentru a obține viața bogată la care visează și își face planuri pentru a aranja o căsătorie între fiica ei Cansu și Emre.

Când Emre trebuie să meargă la Istanbul pentru un seminar medical, Cansu este forțată de mama ei să-l întâlnească și să-i arate orașul dar o trimite pe o chelneriță să-l cunoască și să se prefacă că este ea. Zeynep, chelnerița, acceptă această ofertă pentru că trebuie să câștige bani pentru a-și termina facultatea de medicină.
Emre și Zeynep se îndrăgostesc la prima vedere și acesta devine punctul de cotitură pentru toată lumea.
De aici începe o luptă între Cansu și Zeynep care distruge planurile lui Esin.



Actori:  Kaan Yalçın, Şebnem Gürsoy Talay, Cansel Aydos, Nejdet Erdem, Berkay Veli, Emrah Akduman, Sude Doğar, Sıla Özlem Önemli, Tuğçe Özbey, Özlem Boyaci, Esengül Aypek, Elif Şeker Saka, Mithat Erdemli, Çağla Çukurova, Şükrü Masat, Keiko Belir Yarar, Kaan Berk Gültekin, Gonca Yakut, Ayça Dokumacı, Fatih Gühan, Erdem Sevinç, Odkan Yılmaz, Mehmet Ali Toklu, Batuhan Sancak, Merve Üçer, Ramiz Mullamusa, Sibel Görgülü Akyollu, Burcu Kahyaoğlu, Kenan Olpak, Aysu Tunca, Emine Nur Çelik, Arda Akyıldız, Amina Koyuncular, Ekin Ataizi, Eda Nur Gülbudak și altii;
Gen: Dramă; Romantic
Lansat: 2018 – 2021
IMDb: 4,8