ADELA Sezonul 4 episodul 13 online 17 Noiembrie 2022

Va invit sa urmariti aici pe site-ul nostru, serialul Adela Sezonul 4 episodul 13 online subtitrat in romana.


ADELA SEZONUL 4 EPISODUL 13


Server II

Server III

Server IV

Server V

Adela este un serial românesc, produs de Ruxandra Ion, prin compania Dream Film Production pentru Antena 1, ce a avut premiera pe 14 ianuarie 2021. Regizat de Radu Grigore, Ruxandra Ion și Bogdan Mihail Dumitrescu.

ADELA SEZONUL 4 EPISODUL 13

Antena 1 difuzează în acest moment ultimul sezon al serialului „Adela”, iar Oana Moșneagu urmărește fiecare episod cu mari emoții, chiar dacă știe finalul. Ce se întâmplă cu personajul ei, Andreea? Iată de am aflat direct de la actriță.
După patru sezoane, povestea „Adelei” va ajunge la final în câteva săptămâni, căci Antena 1 difuzează ultimele episoade din serialul produs de Ruxandra Ion. Unul dintre cele mai urmărite personaje este Andreea, interpretat de Oana Moșneagu, „fata rea” din poveste, care i-a pus numai piedici personajului principal – Adela, rol jucat de Mara Oprea.

Chiar dacă știe finalul, căci filmările pentru serialul difuzat de Antena 1 s-au terminat de ceva timp, Oana Moșneagu urmărește fiecare episod cu mari emoții. Ce se întâmplă, în final, cu personajul ei, Andreea?
Cât de greu / provocator a fost sa te despărți de Andreea? Și ce se întâmplă cu personajul tău în sezonul final?

Până nu se difuzează ultimul episod, încă nu resimt cu totul despărţirea. Încă mai sunt episoade de văzut, poveşti de urmărit, momente critice şi câştiguri pe care Andreea o să le aibă. Si până la ultima zi de joi, încă mă agăţ de ele. Personajul meu pierde, așa cum e de aşteptat.