Aripi frante episodul 56

Va invit aici pe site sa urmariti alaturi de noi, Aripi frante ep 56 online subtitrat in romana.


ARIPI FRANTE EPISODUL 56


Server II

Server III

Server IV

Server V

Serialul turcesc „Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) a avut premiera la Kanal D pe data de 4 iulie. Povestea reprezintă o dramă de familie impresionantă, o lecție de viață care ne arată că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole. Acum, serialul se apropie de sfârșit, iar postul TV difuzează ultimele episoade. Iată când este difuzat ultimul episod din „Aripi frânte”, pe Kanal D.

ARIPI FRANTE EPISODUL 56 SUBTITRAT

Serialul turcesc „Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) este difuzat pe Kanal D timp de 4 zile pe săptămână, de luni până joi, la ora 20:00.

În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul sprijin le este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea şi fericirea copiilor. Devenită mamă de foarte tânără, Nefise încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei şi să le fie alături atunci când au mai mare nevoie de ea.

Acum, povestea din „Aripi frânte” se apropie de sfârșit, iar Kanal D difuzează ultimele episoade. Așadar, ultimul episod din serialul turcesc „Aripi frânte” este difuzat pe 10 noiembrie, pe Kanal D.