Păsări de foc ~ Ates Kuslari online subtitrat

PĂSĂRI DE FOC ONLINE SUBTITRAT


Piesa „ Ates Kuslari” interpretată de veterana Selda Bağcan , care este veteranul primului episod din „Ates Kuslari”, este „Ce vei fi când vei fi mare?” a lui Mercan. „Nu creștem, murim la 13 ani sau așa ceva!” și „Când veți merge în rai, el se va plânge lui Allah pe toți!” a lui Kara! Cuvintele lui și-au pus amprenta și au oferit publicului momente emoționante.
Copilul, lăsat la gunoi de o persoană misterioasă în urmă cu 23 de ani, a fost găsit de 5 copii străzii din Köksüz: Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit și Kara, care sunt legați unul de celălalt nu prin sânge, ci prin legături de viață. La cererea surorii mai mari a lui Köksüz, Mercan, au adoptat copilul.
Mercan “Cum o cheamă? Ar trebui să fie Gülayşe? Mama mea era Ayşe, nu râdea niciodată… Să fie aceasta Gülayşe, să zâmbească.” Au decis că numele bebelușului pe care l-au adoptat să fie Gülayşe.
Pe de altă parte, Çatal, care i-a implorat pe acești 5 copii străzii, a început o ceartă când a văzut copilul lângă Köksüz. În aceeași noapte, el era însărcinat cu un păcat pe care cei fără rădăcini aveau să-l ducă pe spate pentru tot restul vieții.
Băiatul străzii Yakup l-a rănit accidental pe Gülayşe în timp ce încerca să se salveze. După incident, comisarul Barbaros, care a urmărit cazul copilului străzii, a devenit suspicios după ce Gülayşe a evadat din spital. Afinitatea lui Gülayşe cu Barbaros i-a făcut neliniștiți pe Ali și Mercan. Au vrut ca Gülayşe să nu se întâlnească cu Barbaros. Ali a spus: „Să nu-l mai vadă niciodată pe barbarul ăla. Nu ar trebui să meargă la copiii străzii, nu ar trebui să plece de aici.



Actori:  Hande Soral, Ilayda Alisan, Burak Tozkoparan, Boncuk Yilmaz, Görkem Sevindik, Irem Salman, Fuat Fatih Odabasi, Konca Cilasun, Kaan Sevi, Emir Çubukçu, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoglu, Umut Ege Bastemur, Erdem Sanli, Onat Bulut, Yesim Dalgiçer, Sedef Akalin, Hilal Uysun, Nizam Namidar și altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2023
IMDb: 6,4