The Last of Us (2023) online subtitrat

THE LAST OF US ONLINE SUBTITRAT

The Last of Us este un viitorde televiziune dramă american post-apocaliptic creat de Craig Mazin și Neil Druckmann.
Bazat pe jocul video din 2013 dezvoltat de Naughty Dog, serialul îl va urmări pe Joel ( Pedro Pascal ), un contrabandist însărcinat să o escorteze pe adolescenta Ellie ( Bella Ramsey ) în Statele Unite post-apocaliptice. Acesta îl prezintă pe Gabriel Luna în rolul fratelui mai mic al lui Joel, Tommy, pe Merle Dandridge în rolul liderului rezistenței, Marlene șiAnna Torv în rolul partenerului de contrabandist al lui Joel, Tess.

The Last of Us, despre care se spune că este cea mai mare producție de televiziune din istoria Canadei, a fost filmată în Alberta din iulie 2021 până în iunie 2022. Este primul serial HBO care se bazează pe un joc video și este o producție comună a Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Naughty Dog, Mighty Mint și Jocuri de cuvinte. Primul sezon este format din nouă episoade scrise de Druckmann, care a scris și co-regizat jocul original, și Mazin. Gustavo Santaolalla, care a compus pentru joc, a compus scorul. Serialul este programat să debuteze pe 15 ianuarie 2023. A primit aprecieri de la critici, care au lăudat performanțele, scrierea, designul producției și scorul; mai mulți au considerat-o cea mai bună adaptare de joc video live-action.

Pedro Pascal în rolul lui Joel, un supraviețuitor înrăit de vârstă mijlocie care este chinuit de trauma trecutului său. Joel este însărcinat să scoată ilegal o fată, Ellie, dintr-o zonă de carantină și în Statele Unite. Spre deosebire de jocuri, care i-au cerut lui Joel să aibă momente de abilități aproape supraomenești pentru a-i permite jucătorului să progreseze, el este mai vulnerabil în serie – este greu de auz la o ureche din cauza unei împușcături.

Actori:  Bella Ramsey, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Nico Parker, Murray Bartlett, Con O’Neill, Anna Torv, Ashley Johnson, Melanie Lynskey, Troy Baker, Storm Reid si altii;
Gen: Acțiune; Aventură; Dramă
Lansat: 2023;
IMDb: N/A


[