Marul Interzis episodul 153 subtitrat romana

Va invit aici pe site-ul nostru pentru a urmari, serialul Marul Interzis ep 153 online subtitrat in limba romana.


MARUL INTERZIS EPISODUL 153


Server II

Server III

Server IV

Server V


Zeynep ( Sevda Erginc ) și Yildiz ( Eda Ece ) sunt două surori care locuiesc împreună la Istanbul. Chiar dacă sunt surori, sunt total diferite una de cealaltă.

Zeynep este o fată frumoasă care aderă la valorile ei etice și lucrează ca asistent manager. Când compania în care lucrează este preluată de o altă companie, ea începe să lucreze împreună cu un tânăr om de afaceri Alihan ( Onur Tuna ). Alihan este un tip arogant, cool, serios și bogat, care nu se abține să rănească oamenii. Începând din prima zi la companie, Alihan și Zeynep se luptă ca pisicile și câinii. Niciunul dintre ei nu face pași înapoi. Lui Alihan îi place felul în care se comportă Zeynep și începe să dezvolte unele sentimente pentru ea.

MĂRUL INTERZIS EPISODUL 153 SUBTITRAT ÎN ROMÂNĂ

Pe de altă parte, Yildiz visează să aibă o viață bogată. Pentru a deveni aproape de oamenii bogați, ea lucrează ca chelneriță într-un restaurant cunoscut. Ea se întâlnește cu un bărbat bogat și își propune să se căsătorească cu el pentru a putea scăpa din viața ei cu venituri mici. Cu toate acestea, în cele din urmă înțelege că iubitul ei nu are nicio intenție să se căsătorească cu ea.

Viața lui Yildiz se schimbă dramatic când primește o ofertă de muncă de la regina înaltei societăți, Ender ( Sevval Sam ).
Ender este o femeie frumoasă de vârstă mijlocie, căsătorită cu respectabilul om de afaceri Halit ( Talat Bulut ). Ender este a treia soție a lui Halit și locuiește într-o casă mare și luxoasă împreună cu fiul ei și cele două fiice vitrege. Ender și Halit pretind că sunt un cuplu fericit în fața altor oameni. Dar, de fapt, nu se iubesc. Când sunt singuri, nu se respectă și au tot timpul o dispută.