God is a Bullet (2023) online subtitrat

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul God is a Bullet online subtitrat in romana.



GOD IS A BULLET ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Adaptat după romanul de debut al autorului din 1999, „Dumnezeu este un glonț” este prima traducere ecran a unei lucrări a unui Boston Teran, un scriitor prolific, dar pseudononim al celor populari care întorc paginile. Acele volume au fost bine primite de fanii thrillerelor, deși alții au speculat că ar putea fi un gen creat de mai mult de o figură literară binecunoscută.

GOD IS A BULLET FILM ONLINE SUBTITRAT

Adaptarea inteligentă a lui Nick Cassavetes menține cu siguranță amestecul cărții de incident ciudat și pretenție pontificatoare – deși fără genul de intensitate care ar fi putut face credibilă această poveste exagerată sau stilul atmosferic care ar fi putut-o fi transformat într-un coșmar febril, în schimb, la David Lynch.

GOD IS A BULLET (2023) ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Aceste 156 de minute, în care polițistul Nicolaj Coster-Waldau și captiva evadată Maika Monroe urmăresc cultul ticăloșilor care închină diavolul care și-au răpit fiica, nu sunt tocmai plictisitoare. Dar sunt destul de ridicole, fără a fi prea distractive. Este greu să nu ne imaginăm că această baie de sânge prea lungă, deseori din desene animate, are mai mult sens ca un film drive-in din anii 1970 sau un boiler direct în video din epoca anilor ’80 a „panicii satanice” – în orice caz, cu o durată mult redusă. Cassavetes și compania ar putea ajunge la un fel de epopee Grand Guignol aici, dar materialul de gunoi refuză cu încăpățânare să se extindă în consecință.