Frații mei episodul 109 subtitrat in romana

Va invit sa vizionați alaturi de noi aici pe site, serialul turcesc Frații mei ep 109 subtitrat HD in limba romana.


FRAȚII MEI EPISODUL 109 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul Frații mei este un serial turcesc difuzat din 20 februarie 2021, pe postul ATV. Serialul a avut un real succes încă de la începutul difuzării. În fiecare sâmbătă seară, se află în topul evaluărilor audienței.

FRAȚII MEI EPISODUL 109 ONLINE

Serialul Kardeşlerim spune povestea unui frate a cărui viaţă se întoarce cu susul în jos atunci când ambii părinţi au murit. Kadir, Omer, Asiye și Emel se trezesc orfani și vor trebui să lupte împotriva adversității.

Vor face totul pentru a rămâne uniți și pentru a trece împreună peste adversitate. Dar, încetul cu încetul, vor fi dezvăluite mari secrete și vor fi dezvăluite circumstanțele din jurul morții părinților lor.
Kadir, Omer, Asiye și Emel sunt frați. Împreună cu părinții lor, Hatice și Veli, micuța familie duce o viață liniștită. Veli lucrează pe un șantier aparținând unei mari companii. În fruntea acestei mari companii sunt doi acționari. Familia Atakul și familia Manyasli. Hatice, mama familiei lucrează ca femeie de curățenie pentru familia Atakul.
In primul episod din serialul Kardeşlerim, Hatice va vedea ceva ce nu ar fi trebuit să vadă. Ea o să-l prindă pe Akif Atakul cu soția partenerului său, Susan Manyasli.

FRAȚII MEI EPISODUL 109