Poyraz Karayel episodul 73 subtitrat în romana

Va invit sa vizionaţi alaturi de noi aici pe site, serialul Poyraz Karayel episodul 73 subtitrat HD in romana.


POYRAZ KARAYEL EPISODUL 73 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Poyraz Karayel este un serial de televiziune dramă turcesc care a fost difuzat pe Kanal D din 2015 până în 2017. Îl joacă pe İlker Kaleli în rolul lui Poyraz Karayel și pe Burçin Terzioğlu în rolul lui Ayşegül Umman.

POYRAZ KARAYEL EPISODUL 73

După difuzarea ultimului episod pe 1 martie 2017, a doborât recorduri și a devenit cel mai bun serial de acțiune turcesc; a avut atât de mult succes încât au produs un film din el, iar în 2019 o carte cu care în ciuda restricțiilor din cauza pandemiei de Covid-19 a atins cel mai mare număr de cifre la editura, peste 500.000 de oameni așteptau la periferie și 2 milioane de exemplare au fost vândute într-o singură zi, atât de mult încât în ​​aceeași zi vânzările au fost chiar epuizate pe Amazon.

POYRAZ KARAYEL EPISODUL 73 ONLINE

Poyraz nu era mort. Se întoarce la Istanbul după ce a fost ținut ostatic timp de doi ani de o grupare teroristă pe care o investigase. Se intoarce chiar in ziua nuntii lui Aysegul. Lucrurile vor lua o întorsătură ciudată, pentru că atât Poyraz, cât și Aysegul simt că au fost trădați de celălalt.

După o serie de certuri și mărturisiri, cei doi se reîntâlnesc și Aysegul reușește să divorțeze. Se logodesc. Zulficar și Meltem au în cele din urmă trei copii, Aysegul este ucisă de fosta ei soacră, iar Poyraz înnebunește. Bahri moare la câteva luni după moartea lui Aysegul, lăsându-l pe Sadretin în fruntea mafiei din Istanbul.