Zile fierbinți (2022) subtitrat in romana

Va invit sa vizionati gratuit aici pe site-ul nostru, filmul turcesc Zile fierbinți subtitrat in limba romana.


ZILE FIERBINȚI SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Compasiunea este aproape la fel de puțină ca și apa în sardonica, fierbinte erupție Un Certain Regard a lui Emin Alper, „Burning Days”, o mică parabolă uscată despre corupția în orașele mici din Turcia rurală patriarhală de sufocare. Începând și terminând pe buza unei doline masive de la periferia satului și prezentând o vânătoare de oameni care ecou o vânătoare de mistreți și un lac ca un miraj ale cărui ape pot fi sau nu toxice, aici, filmul cool este mai subtil decât metaforele.

ZILE FIERBINȚI FILM ONLINE SUBTITRAT

Dar apoi, cu detențiile în masă din timpul recentelor sărbători ale Mândriei Turciei încă în prima pagină a titlurilor, când vine vorba de homofobie, misoginie, criză masculină și alte cruzimi însoțitoare ale acestei societăți conduse de oameni puternici, acestea nu sunt vremuri subtile.

ZILE FIERBINȚI ONLINE SUBTITRAT

Un film mai influențat de gen, „Burning Days” beneficiază de raritatea lui Alper. Într-o fotografie emblematică, sub insinuările sinistre ale scorului excelent al lui Stefan Will, ni se face cunoștință cu Emre. Emre este tânărul procuror ambițios proaspăt detașat în această apă izolată plină de secetă, în timp ce privește spre craterul aflat la nivel de extincție de afară. oraș, alături de judecătorul local Zeynep (Selin Yeninci).