Petale de singuratate episodul 68 subtitrat in romana

Va invit aici pe site pentru a urmari, serialul turcesc Petale de singurătate episodul 68 subtitrat in limba romana.


PETALE DE SINGURĂTATE EPISODUL 68 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul turcesc „Petale de singurătate” (în original „Kırgın Çiçekler”), care spune povestea dramatică a unei tinere care trece prin încercări grele din cauza mamei sale

PETALE DE SINGURĂTATE EPISODUL 68 ONLINE

Kırgın Çiçekler este un serial de televiziune dramă/thriller psihologic turc, care a avut premiera pe 29 iunie 2015. Îi joacă pe İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, și Çarley Molyldız, și Çaley Ağla Irak.

PETALE DE SINGURĂTATE EPISODUL 68

Eylül este o tânără de 16 ani. Și-a pierdut tatăl când avea 11 ani. Locuiește într-o mică baracă cu mama ei Mesude, sora Büşra și tatăl ei vitreg Kemal. Eylül este hărțuit de Kemal. îi spune mamei ei. Mama ei nu l-a crezut pe Eylül și a dat-o la orfelinat. Zilele orfelinatelor încep din acea zi pentru Eylül. Nu există nicio legătură între Eylül și cele 4 fete din camera în care stă Eylül. Eylül formează o puternică legătură de soră cu ceilalți patru orfani, iar spectacolul se învârte în jurul celor 5 fete, Eylül, Songul, Kader, Cemre și Meral. Se concentrează pe luptele și greutățile cu care se confruntă din partea societății din cauza faptului că sunt orfani și dorul lor de părinți. Dar prietenia și fraternitatea lor este ceea ce face relația lor mai puternică și că pot depăși orice împreună.

Orfanii locuiesc la un orfelinat dintr-o zonă de elită a Istanbulului și, astfel, toți cei cinci orfani merg la o școală privată alături de adolescenții de elită din Istanbul. Tensiuni puternice sunt prezente între orfani și elevii de elită de la școală, dar dragostea, crima și drama forțează o interconectare între adolescenți.