A fost odata in Cipru episodul 17 subtitrat in romana

Va invit sa vizionați aici pe site alaturi de noi, serialul A fost odata in Cipru episodul 17 subtitrat HD in romana.


A FOST ODATĂ IN CIPRU EPISODUL 17 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


A fost odata in Cipru este un serial de televiziune turcesc în genul istoric, dramă și război, produs de TMC Film și al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 aprilie 2021. Este vorba despre conflictele de pe insula Cipru și despre dezvoltarea Problemei Ciprului . Serialul include, de asemenea, activitățile agresive ale ciprioților grecipro- Enosis împotriva ciprioților turci. Deșinumele serialului a fost Once Upon a Time in Cyprus în primul sezon, a fost schimbat în Cipru: Zafere Doğru în al doilea sezon

A FOST ODATĂ IN CIPRU EPISODUL 17 ONLINE

1963, cetățenii greci și turci ai Ciprului trăiesc pașnic unul lângă altul, fără probleme. Familia bogată Dereli a trăit fericită și a condus o afacere de mare succes pe insulă. Apoi, într-o zi, familia lor împreună cu alte familii turcești au fost atacate, în ceea ce astăzi este cunoscut sub numele de „Noelul sângeros”. Mulți membri ai multor familii sunt sfâșiați, mulți sunt strămuți din casele lor și din sate căutând refugiu oriunde găsesc.

A FOST ODATĂ IN CIPRU EPISODUL 17

Liderul familiei Dereli, Kemal; devine conducătorul a mii de turci care sunt pe drum în căutarea refugiului. Ankara trimite pe insulă un investigator sub acoperire, care ajunge în oraşul Lefkoşa şi care schimbă cursul istoriei.

El devine eroul secret al insulei cunoscut doar sub numele de „Ankaralı”, care a fost, de asemenea, separat temporar de logodnica lui, la sosirea ei, mica lor familie se împletește cu familia Dereli.