Vise si vieti episodul 21 subtitrat in romana

Va invit aici pe site sa urmăriţi integral alaturi de noi, serialul turcesc Vise și vieți episodul 21 subtitrat in limba romana.


VISE ȘI VIEȚI EPISODUL 21 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Patru tinere muncitoare bine educate din cartierele din clasa medie-inferioară din Istanbul… Spre deosebire de familiile tradiționale din cartierul lor, toate au vise mari… Dar visele nu se potrivesc întotdeauna cu viața reală.

VISE ȘI VIEȚI EPISODUL 21

Visul lui Dicle este să devină o scriitoare celebră, dar ea lucrează la un producător de semne. Visul lui Güneș este să devină avocat ca războinic al justiției. Din păcate, ea încearcă să-și termine stagiul în procese de executare silită în valoare de trei bănuți într-o firmă de avocatură. Visul lui Setenay este să devină un curator de lux. Deocamdată, ea numără pietrele din fundul vasului la o galerie de clasa a doua.

Melike este puțin mai sofisticat. Visul ei este să devină antreprenorul de construcții al unei reședințe mari și elegante. În momentul de față, ea cu greu își face rostul închiriind pentru nimic. Viața acestor tinere se schimbă odată cu moartea subită a prietenei lor Meryem. Pe de o parte, personajele noastre vor încerca să afle cine și-a ucis prietenul, pe de altă parte, își vor urma visele.mai puțin