O mică rază de lumină – Bir Kucuk Gun Isigi online subtitrat

O MICĂ RAZĂ DE LUMINĂ ONLINE SUBTITRAT

O poveste emoționantă cu motto-ul: „Nu știi, poate cel mai mare dar este durerea pe care crezi că nu poți suporta…” Organizatorul de nunți Elif (Seray Kaya) este căsătorit cu Hakan (Yigit Yapici) de când ea ani de școală și este foarte fericit. Totuși, într-o zi, când își pierde soțul într-un accident de circulație, află că trăiește de ani de zile o mare minciună. Nu numai că există un copil de-al său acolo, dar există și zeci de întrebări fără răspuns. Lumea ei se destramă complet.
Elif este foarte îndrăgostită de Hakan. Singurul lucru care lipsește din căsnicia lor este un copil. În timp ce Elif se gândește să înceapă procedura de adopție, află că Hakan a avut un accident. Și viața lui începe să se schimbe ireversibil. Fırat, pe de altă parte, găsește urmele fratelui său Dila, care a dispărut de ani de zile, și o aduce înapoi acasă. Fırat este sfâșiat între mama sa dictatorială și opresivă Ümran și fratele său rebel și frivol Dila. Pe măsură ce viața lui Elif se întoarce cu susul în jos, Fırat nu este conștientă de pânza pe care soarta a țes-o pentru ea. Căile lui Elif și Fırat se încrucișează într-un mod în care nu se vor mai despărți niciodată.





Actori:  Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Güneş Hayat, Şeyma Korkmaz, Azra Aksu, Gizem Ünsal, Ideal Beran Kotan, Yiğit Yapıcı, Adam Bay și altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2022;
IMDb: 8,8