Lasă viața să vină așa cum știe episodul 16 online

Va invit aici pe site pentru a urmari alaturi de noi, serialul Lasă viața să vină așa cum știe episodul 16 online subtitrat in limba romana.


LASĂ VIAȚA SĂ VINĂ AȘA CUM ȘTIE EPISODUL 16


Server II

Server III

Server IV

Server V

Gelsin Hayat Bildiği Gibi va spune povestea unui șef al mafiei care se pocăiește de toate faptele sale murdare și își schimbă identitatea pentru a începe o nouă viață de profesor într-o școală.

Sadi Payaslı (Ertan Saban) , care își lasă în urmă trecutul murdar în serie, este repartizat la Liceul Karabayır ca profesor de geografie. Aici, Sadi Payaslı întâlnește cinci tineri veniți de la reformator și are grijă de acești tineri care au început viața de la spate cu simțul dreptății.

Sadi Payaslı este un profesor numit la Liceul Karabayır ca profesor de geografie, lăsând în urmă trecutul său murdar. Sadi Payaslı întâlnește cinci tineri care tocmai au fost eliberați din închisoare la liceul Karabayır și devine antrenorul lor de viață.

Distribuția lui Gelsin Hayat Bildiği Gibi a fost anunțată. Ertan Saban și Burak Demir se vor număra printre actorii noului serial al BKM Film Come, Life as It Knows. Altan Dönmez va fi regizorul serialului „Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, care urmează să fie difuzat luni seara pe ecranele Show TV.