Tulsa King Sezonul 1 episodul 1 online subtitrat

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site-ul nostru, serialul Tulsa King Sezonul 1 episodul 1 online subtitrat in romana.


TULSA KING EPISODUL 1


Server II

Server III

Server IV

Server V

Tulsa King este un viitorde televiziune dramă criminală americană creat de Taylor Sheridan cu Terence Winter care rulează pentru Paramount+ . Serialul îl are în rolul principal pe Sylvester Stallone , făcându-și debutul în televiziune cu scenarii. Stallone joacă rolul unui capo mafiot care tocmai a ieșit din închisoare și a fost trimis la Tulsa, Oklahoma , unde încearcă să înființeze o organizație criminală. Acesta va avea premiera pe 13 noiembrie 2022.

Dwight „Generalul” Manfredi este un capo al mafiei din New York care tocmai a încheiat o pedeapsă de 25 de ani de închisoare. După eliberare, șeful său îl trimite la Tulsa, Oklahoma, pentru a stabili acolo operațiuni criminale. Necunoscând pe nimeni în zonă, Generalul caută un nou echipaj care să-i ajute să-și întemeieze imperiul.

Tulsa King a fost anunțat pentru prima dată în decembrie 2021 ca Kansas City , o nouă serie Paramount+ creată de Taylor Sheridan și condusă de Terence Winter . Sylvester Stallone a fost ales în rolul principal, unde avea să-și facă debutul în televiziune. A fost comandat pentru serie până în februarie 2022, iar titlul și conceptul au fost reproiectate pentru a avea loc în Tulsa în loc de Kansas City.