Inimă Rănită TV episoadele 91 și 92 online

Va invit sa vizionați gratuit alaturi de noi aici pe site, serialul turcesc Inimă Rănită TV ep 91 si 92 online subtitrat in limba romana.


INIMĂ RĂNITĂ EPISOADELE 91 ȘI 92


Server II

Server III

Server IV

Server V

Serialul fenomen “Inimă rănită” vine la Happy Channel. Începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia – Inimă ranită/Kalp Yarasi.

INIMĂ RANITĂ EP 91 SI 92 ONLINE

Serialul turcesc Inimă Rănită (Kalp Yarasi) aduce în prim-plan povestea de dragoste dintre Ferit și Ayşe, prinși în mijlocul conflictului dintre familiile lor. În ziua în care Ferit trebuie să se căsătorească cu Hande, își găsește iubita în brațele prietenului său. Ferit o întâlnește accidental pe Ayşe și, pentru a obține răzbunare, îi face tinerei o propunere pe care nu o poate refuza.

Personajele extrem de carismatice și povestea de dragoste tipică acestor producții te vor face să stai cu sufletul la gură pe canaoea și să urmărești fiecare moment. Protagoniștii sunt Gökhan Alkan („Prețul fericirii”, „În ritmul vieții”) și Yağmur Tanrisevsin (Ece din „Feriha”). Din distribuție mai fac parte și actori precum Merve Çagira („Çarpişma”), Toprak Can Adigüzel, Riza Akin, Yonca Şahinbaş și İnanç Konukçu („Prizoniera destinului”).