Războinicul episodul 9 subtitrat in romana

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe acest site, serialul turcesc Războinicul episodul 9 online subtitrat in romana.


RĂZBOINICUL EPISODUL 9


Server II

Server III

Server IV

Server V

Savaşçı (Titlu în engleză: Warrior ) este un serial de televiziune militar și dramă realizat în Turcia, semnat de Limon Film, al cărui prim episod a fost difuzat pe 9 aprilie 2017, regizat de Eray Koçak și scris de Süleyman Çobanoğlu. Serialul, format din 5 sezoane, s-a încheiat cu al 109-lea episod, care a fost difuzat pe 12 iunie 2021.

RĂZBOINICUL EPISODUL 9 ONLINE SUBTITRAT

WARRIORS este povestea eroilor dedicați care servesc în cele mai grele condiții din lume și îndură fiecare dificultate pe care ți-o poți imagina; Beretele Maroon. Povestea noastră începe cu doi comandanți ai unității de elită a lui Maroon Berets, colonelul Halil Ibrahim din echipa Sword și căpitanul Kagan Bozok, care ies din închisoare, adună echipa și se întorc la serviciu. Echipa Sword va merge în orice loc necesar, să fie pumnul strâns și încheietura puternică a Turciei, cu abilitățile lor superioare, simțul misiunii și dragostea nesfârșită pentru țara lor. Acești tineri, care poartă greutatea dragostei, a dorului și a dificultăților cu care se confruntă, sunt gata să renunțe la totul pentru țara lor. Pentru că pentru ei „dacă e pentru țară, restul e istorie”.