Al Hayba Sezonul 5 episodul 14 subtitrat online

Va invit sa vizionaţi aici pe site-ul nostru, serialul Al Hayba Sezonul 5 episodul 14 online subtitrat HD in limba romana.


AL HAYBA SEZONUL 5 EPISODUL 14


Server II

Server III

Server IV

Server V

Al Hayba ( arabă : الهيبة ) este un serial de televiziune dramă arabă regizat de Samer Al Barkawi și produs de Ziad El Khatib Are 5 sezoane; iar Taim Hasan , numit „Jabal Sheikh Al Jabal” este personajul principal în toate cele 5 sezoane.

AL HAYBA SEZONUL 5 EPISODUL 14 ONLINE SUBTITRAT

Serialul a fost difuzat pentru prima dată de Centrul de Radiodifuziune din Orientul Mijlociu (MBC) în lumea arabă pe 27 mai 2017. Fiind un serial arab Ramadan, drama este lansată în timpul lunii Ramadan. Sezonul 2 a fost lansat pe MBC în mai 2018. Netflix a preluat sezonul 1 și a oferit dublări în engleză, chineză, ebraică, franceză, spaniolă, turcă și greacă.

Povestea îi urmărește pe membrii unei familii arabe fictive, Sheikh Al Jabal, care controlează toate rutele de contrabandă dintre Liban și Siria. Familia are o ceartă istorică continuă cu o altă familie puternică, clanul Saeed din satul Hayba. Cele două familii se luptă constant una împotriva celeilalte, alături de ceartă interioară. Cu toate acestea, cu povești care nu se termină niciodată și răni care nu se vindecă niciodată, cum va supraviețui această familie în acest sat fără lege? Povestea se dezvoltă pe parcursul celor 5 sezoane cu noi personaje și inamici care intră în linie.

Serialul este plasat într-un sat fictiv „Hayba”, care este locul de origine al clanului Sheikh Al Jabal.