Moştenirea episodul 527 subtitrat in română

Va invit sa vizionati aici pe site alaturi de noi, serialul turcesc Moştenirea episodul 527 online subtitrat HD in romana.


MOȘTENIREA EPISODUL 527


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul Moştenirea o are in prim plan pe Kevser care a crescut într-un cartier umil și sărac și după ce ea devine mireasa fiului bogatei familii Kirimli, tatăl ei rupe toate legăturile cu ea, deoarece nu aprobă această căsătorie. Dar când Kevser își pierde soțul, ea se trezește brusc prinsă în conacul fără dragoste Kirimli împreună cu fiul ei de 5 ani Yusuf și nu are unde să se întoarcă.

MOȘTENIREA EPISODUL 527 SUBTITRAT

Povestea lui Yaman, un om de afaceri de succes care este incapabil să iubească din cauza copilăriei sale traumatizante. Există o singură persoană pentru care simte ceva, tânărul său nepot Yusuf. Când mama lui Yusuf moare pe neașteptate, mătușa lui Seher, o tânără frumoasă și curajoasă, se mută în conacul familiei pentru a avea grijă de el.

Într-o zi, o tragedie lovește și ea moare într-un accident. Când mama lui Yusuf moare în mod neașteptat, mătușa sa Seher (Sıla Türkoğlu), o tânără frumoasă și curajoasă, se mută în conacul familiei pentru a avea grijă de el.

MOȘTENIREA EPISODUL 527 ONLINE

Ikbal este soția lui Ziya, celălalt frate al lui Yaman ce are probleme psihic. Aceasta nu are copii, însă încearcă să dețină puterea asupra familiei prin șiretlicuri și mârșăvii. Ziya este fratele lui Yaman și cel care reușește să aducă un zâmbet pe buzele tuturor.

Seher este o tânără frumoasă, blândă și iubitoare ce își găsește curajul interior de a avea grijă de nepoțelul său Yusuf în ciuda dificultăților ce îi apar în cale. Încearcă să găsească cele mai bune modalități de a-i crea acestuia un trai liniștit, așa cum ea nu simte că are parte.