Șerbet de afine episodul 46 subtitrat in romana

Va invit sa urmariti aici pe site alaturi de noi, serialul turcesc Șerbet de afine episodul 46 subtitrat HD in romana.


ȘERBET DE AFINE EPISODUL 46 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul se bucură de mare succes de câteva săptămâni încoace, reușind să surclaseze „Yalı Çapkını” la două categorii de public.

ȘERBET DE AFINE EPISODUL 46 ONLINE

Metehan o acuză pe Kivilcim de faptul că a spus în consiliu despre tot ceea ce îi mărturisise el. Toți o consideră vinovată de arestarea lui Omer și presupun că ea a fost cea care a făcut denunțul împotriva lui Metehan. Chiar și Cimen o acuză. Alev o minte pe mama ei că ceasul de la Apo este un fals, dar prietenele dnei Sonmez o bagă la bănuieli.

ȘERBET DE AFINE EPISODUL 46

Umut îi trimite scrisori Nursemei, prin intermediul șoferului dlui Abdullah. Când Omer iese din arest, Kivilcim se duce la el, dar acesta îi spune că ar vrea să nu se mai vadă o vreme. Nilay este păcălită de niște escroace și convinsă să-i dea lui Doga un ceai care provoacă acort spontan.

Serialul Șerbet de afine este despre două familii care nu seamănă deloc şi au perspective diferite asupra vieţii. Povestește despre faptul că copiii celor două familii în cauză trebuie să fie împreună pentru căsnicie și fericirea lor și despre dificultățile pe care aceasta le aduce.

Dacă personajul Doğa a reușit să impresioneze încă de la început, alăturarea cu partenerul Doğukan Güngör a fost inevitabil discutată.